Plase tantari intretinere
Informatii referitoare la sistemele de plase de tantari
mai 2, 2015
Cum pot controla condensul?
mai 17, 2015
Show all

Cum masuram & montam plasele de insecte

Plasele de insecte se monteaza destul de simplu, mai ales cele pe balamale.In momentul in care doriti o plasa de tantari, trebuie sa ne sunati sa ne comunicati masuratorile. Aceste masuratori se fac pe geam, din rama in rama pe partea dinspre interior.

Cote - masuratori plase

Cum masuram dimensiunile pentru cotele plaselor de insecte

Specialistii nostri sunt dotati cu ateliere mobile si in urma masuratorilor comunicate de catre dumneavoastra, se deplaseaza la adresa cu toate materialele si uneltele necesare pentru a realiza pe loc comanda dumneavoastra. Timpul de realizare pentru o plasa de tantari este mic, atelierul mobil permitandu-ne sa reducem durata operatiunii la maxim.

Unul dintre aspectele importante este montarea balamaleolor pentru plasele de tip balamale, despre ele discutam in acest articol deoarece sunt cele mai fiabile si usor de intretinut plase de tantari, plus ca pretul este cel  mai bun in raport cu calitatea.

Materialul din care sunt confectionate plasele este fibra de sticla, material care rezista la apa si este si ignifug, poti tine chiar si tigara aprinsa pe plasa de tantari si ea nu se va strica.

Intretinerea plaselor confectionate si montate de noi se face foarte simplu, plasa se poate spala cu furtunul in cada. De asemenea plasele sunt rezistente la frig si nu necesita sa fie indepartate de la geam pe timp de iarna.