ce tip de plasa tantari sa aleg
Avantajele plaselor de tantari confectionate de noi
mai 17, 2015
Curatarea plaselor de tantari
martie 21, 2018
Show all

Plase anti insecte foarte bune

Mosquito (family Culicidae) behind netting

 

Sunt necesare plase de tantari de asemenea in cazul in care vreti sa reduceti praful ce da navala in casa, dar pentru ca acest lucru sa fie posibil trebuie aleasa un tip de plasa de tantari de calitate. Noi recomandam plase anti insecte foarte bune, plase de tantari care in ceea ce priveste raportul calitate pret sunt o adevarata investitie, extraordinar de buna. Plasa de tantari Zanzibar este cu adevarat de calitate, firma ce produce atat plase tantari pentru geam, cat si cele pentru usi, incadrandu-se in cele 3 categorii, montare/demontare usoara, calitate, durata, si bineinteles in raportul pretului cel mai bun.

 

Plasele de tantari, o inventie ce ne permite pe timp de vara sa tinem geamurile si usile deschise fara a ne face griji de tantarii enervanti, ale caror ciupituri creeaza mancarimi si nu ne mai putem relaxa intr-o zi de odihna. Tantarii sunt o problema, una serioasa, deoarece pot transmite boli, prin simplul fapt ca au intepat pe cineva inainte iar acum te inteapa pe tine, exista posibilitatea, mica dar de luat in calcul ca boala sa fie transmisa.

 

Eventualele inlocuiri necesare sau reparatii ale plasei de tantari sunt:

  • inlocuirea balamalelor;
  • indreptarea sau inlocuirea anumitor parti ale ramei sau a coltarelor din plastic
  • schimbarea integrala a plasei;
  • inlocuirea facuta sistemului de rulare ce face parte din carcasa plasei de tip rulou.

 

Pe timpul iernii, plasa de tip rulou este indicat sa fie tinuta ridicata in carcasa, dar nu inainte de a fi curatata si pregatita pentru iarna. Nu este necesara demontarea de pe tamplarie in cazul plasei de tip rulou pe perioada in care nu a fost folosita. Plasa de tantari de tip rulou este actionata cu ajutorul unor arcuri si deasemenea cu ajutorul unui snur. Acest snur are rolul de a ridica sau a cobari plasa de tantari si se va pastra in interior.

 

Plasele de tantari comercializate de noi au raportul calitate pret foarte bun, acest raport fiind inclus si in cazul inlocuirii sau instalarii acestora. Exista putine firme ce produc plase tantari atat pentru geam, cat si cele pentru usi, care sa fie de calitate si bineinteles in raportul pretului cel mai bun.