placi polimetacrilat (PMMA)
Avantaje ale folosirii placilor polimetacrilat (PMMA)
ianuarie 21, 2020
Plase tantari tip rulou - pentru casa
Furnizare și instalare de plase de insecte pentru uși, ferestre, balcoane și case
martie 4, 2022
Show all

Cel mai frecvent mit legat de tâmplărie: „Dacă e grea, are calitate bună”

Cea mai comună concepție greșită despre geamuri este: „Când descarc tâmplarul din mașină, trebuie să fie grea. Dacă nu este, înseamnă că nu are o calitate suficient de buna.”

Atunci când decorați o casă nouă sau îmbunătățiți o casă, alegerea ferestrelor este unul dintre cei mai importanți pași. Cu toții căutăm cea mai bună soluție care să răspundă cel mai bine nevoilor noastre, fie din punct de vedere al funcționalității și confortului, fie din punct de vedere financiar.

Fie că este vorba de verificarea informațiilor online, prin a solicita ajutor unei companii profesionale sau prin a asculta experiența unui prieten, vom solicita mai întâi consimțământul celeilalte părți înainte de a lua decizia finală.

Factorii de care se tine cont în general când vine vorba de alegerea unei ferestre sunt următorii:

  • Durabilitate
  • Eficienta energetica
  • Protecție / securitate
  • Preț
  • Număr de camere
  • Tipul profilului

Cu toate acestea, atunci când alegem o fereastră sau alta, există alte lucruri care ne dau dureri de cap și ne pot induce în eroare – miturile care apar adesea și se răspândesc devin reguli acceptate. Tâmplăria trebuie să fie grea, altfel calitatea nu este destul de buna.  Cea mai comună neînțelegere în ceea ce priveste termopanele, este că tâmplăria trebuie să fie grea, sau chiar extrem de grea, pentru a fi de bună calitate.

De-a lungul anilor, ideea că ferestrele grele sunt ferestre care îndeplinesc cele mai înalte standarde în materie de siguranță, eficiență energetică, protecție și durabilitate a fost adânc înrădăcinată. Oamenii observă cu atenție numărul de camere și tipurile de accesorii care trebuie să fie din oțel și uită că tehnologia a avansat. Inovația este cheia unui viitor mai bun. Ferestrele sunt mai ecologice, dar la fel de sigure și eficiente. Spre exemplu, GENEO este o fereastră ușoară care duce confortul la un alt nivel Prin urmare, fereastra GENEO arată că ferestrele termopan nu trebuie să fie grele pentru a-și demonstra calitatea superioară. Ferestrele GENEO sunt fabricate din material compozit din fibre RAU-FIPRO, deci nu necesită oțel pentru a oferi stabilitate maximă și au caracteristici speciale pe care alte ferestre nu le au: La REHAU, căutăm întotdeauna cea mai bună soluție pentru a îmbunătăți confortul și siguranța clienților noștri.