Cel mai frecvent mit legat de tâmplărie: „Dacă e grea, are calitate bună”
septembrie 20, 2021
Termopane Salamander – Sistemul bluEvolution
martie 14, 2022
Show all

Furnizare și instalare de plase de insecte pentru uși, ferestre, balcoane și case

Plase tantari tip rulou - pentru casa

Furnizare si instalare de plase de insecte pentru usi, ferestre, balcoane si casa.

Plase de tantari Bucuresti pune pe primul plan satisfactia clientilor, utilizand numai produse de calitate pentru realizarea plaselor de tantari pentru usile si ferestele casei dumneavoastra.

 

Stiati ca?

  • Aparatele anti insecte care curenteaza imprastie in casa particule foarte alergenice de cenusa de insecte?
  • Ciupiturile de tantari, daca nu sunt scarpinate, se vindeca in aproximativ 4 zile pentru o persoana fara alergii? Scarpinarea acestora poate chiar dubla timpul de videcare.
  • Majoriatea persoanelor aud bazaitul specific tantarilor in timpul somnului?
  • Aparatul de tantari cu pastile sau solutie ce degaja vapori se asimileaza in corp si din cauza lui 1 persoana din 5 sufera de dureri de cap?
  • Plasele de tantari va pot protea animalul de companie de cazaturile de pe geam?

 

Varietatea de produse oferite de firma noastra de plase de tantari Bucuresti va scapa de problema insectelor in cel mai curat si sanatos mod. Va punem la dispozitie oferta noastra de produse, precum si echipa de suport tehnic si montaj, ce va poate ajuta cu sugestii adaptate nevoilor dumneavoastra.

Produsele noastre au un aspect foarte estetic, o transparenta foarte buna pentru a nu va impiedica sa priviti afara, o instalare si intretinere foarte usoare. Orice casa, spital, hotel, fabrica sau birou este recomandat sa aiba plase de tantari din respect pentru oricine le trece pragul.

 

Avem plase de protectie impotriva insectelor cu sisteme fixe, plisate, glisante si inchise. Colegii nostri va pot sfatui in alegerea variantei perfecte pentru dumneavoastra.

V-ar putea fi de folos:

  • In momentul in care comandati plase anti insecte, anuntati colegii pentru sisteme suplimentare de prindere in cazul in care aveti pisica sau caine. Ii puteti salva viata adaugand doar cativa lei la costul final al lucrarii.
  • Pentru usa de iesire pe terasa, va recomandam plasele prinse cu sistem de magneti, ce pot fi deschise si cu umarul cand aveti mainile ocupate.
  • Optati intotdeauna pentru hoteluri dotate cu plase anti insecte. Aceasta decizie poate imbunatati semnificativ concediul.

Firma noastra de Termopane, Plase de tantari Bucuresti va asteapta mereu cu cele mai bune sfaturi pentru protectia casei si familiei dumneavoatra!