Plase tantari intretinere
Informatii referitoare la sistemele de plase de tantari
mai 2, 2015
Show all

Functionarea tamplariei – solutii optime

 

Tamplaria, fie ca este din pvc, aluminiu sau lemn stratificat poate avea foarte multe probleme. Geamul de termopan desi se spune ca dureaza mai bine de zece ani, nu trebuie sa ne culcam pe o ureche. Probleme apar in orice domeniu, sa nu credeti ca tamplaria pvc face exceptie. La gemurile de termopan intalnim defectiuni la modul nepotrivirii masuratorilor si in cazul asta este destul de grav, exista variante in care masuratorile au fost luate gresit, mai mari si putem avea neplacerea ca cei de la firma sa sparga mai mult decat este cazul, putem avea neplacerea sa avem parte de masuratori corecte dar sa ni se abureasca geamurile atunci cand este diferenta mai mare de temperatura intre camera si afara sau de ce nu putem pati ceva mult mai grav si atunci cand ploua sa avem neplacerea sa ne ajunga in casa ploaia.

Indiferent ce problema aveti, ar fi indicat sa mai fiti inca in garantie, atunci costul pentru reparatii este mai mic sau gratis, in functie de firma si contract. Daca spre exemplu aveti problema mai sus mentionata cu masuratorile, puteti opri montajul si cereti masuratori corecte, deci fiti foarte atenti la personalul care pune geamul.

Daca aveti varianta a doua de problema in care la o diferenta de temperatura se aburesc geamurile, trebuie sa-i sunati imediat pe cei care au efectuat montajul. Este o problema de la ei, nu conteaza cu cate camere ati cerut geamul sa fie, ii lipseste ceva daca a ajuns in situatia de a se aburi, nu lasati asa.

Daca aveti a treia problema mai sus mentionata aceea in care aveti ghinionul sa intre apa in incapere dupa montarea termopanului, apelati din nou la ei. Nu este normal ca dupa instalarea termopanului sa patrunda apa in casa, aceasta problema apare ori din cauza nerespectarii montajului ori din cauza ca lipsesc gaurile de evacuare a apei din termopan, acestea se dau cu bormasina si daca uita cei care il monteaza se ajunge la problema mai sus mentionata ori pentru ca lipseste cauciucul. Cauciucul este izolator in cazul termopanului.

Noi va putem oferi o constatare si in multe cazuri va putem ajuta in cazul in care intampinati astfel de problem si nu mai aveti garantie la lucrare.