Plase tantari tip rulou - pentru casa
Furnizare și instalare de plase de insecte pentru uși, ferestre, balcoane și case
martie 4, 2022
7 greșeli de evitat la achiziționarea unui sistem de plase insecte
decembrie 27, 2023
Show all

Termopane Salamander – Sistemul bluEvolution

Sistemul bluEvolution: O nouă generație de ferestre de primă clasă

Sistemul bluEvolution reprezintă o nouă generație de ferestre de primă clasă. În cadrul ferestrelor profil PVC Salamander bluEvolution, securitatea ridicată și eficiența energetică excelentă își spun cuvântul.

Experiența acumulată de-a lungul celor peste 15 ani de activitate, pot asigura clientul de calitate superioară a serviciilor:

  • Suport tehnic profesional, consultanță telefonică cu specialiști cu experiență
  • Soluții adaptate pentru orice proiect, indiferent de dimensiuni
  • Varietate de accesorii de calitate superioara, atent verificate și testate

Profilul BluEvolution 92 este clasificat în conformitate cu PN-EN 12608 în categoria superioară de profile: clasa A care oferă grosimea pereților exteriori ai profilului de cel puțin 2,8 mm. Profilele de clasa A fac ca tocurile și cercevelele ferestrelor să fie mai rezistente la deformare și îndoire, chiar și pentru dimensiuni mari. Ferestrele pasive din PVC, gama  Salamander BluEvolution 92 au fost proiectate pentru a reduce pierderile de căldură și pentru a crește izolația unei clădiri.

Coeficientul de transfer de căldură al profilului BluEvolution 92 este Uf=1,0 W/m2K. Acest lucru este posibil datorită adâncimii de instalare de 92 mm, designului cu șase camere a profilului, combinației de sistem de garnituri triple și opțiunii de utilizare a unităților de vitrare de până la 60 mm grosime.

Protejarea mediului

Sistemul BluEvolution 92 este perfect pentru oricine este atent la starea mediului nostru. Datorită performanței sale tehnice, profilul contribuie semnificativ la reducerea emisiilor de CO2, iar plasticul PVC de înaltă calitate este reciclabil la expirarea duratei de viață a profilului.

Fereastra BluEvolution 92 cu geam cvadruplu

Acest profil este dedicat celor mai pretențioși clienți, deoarece coeficientul său de transfer de căldură este de până la Ug = 0,4 W/m2*K. Această soluție permite o eficiență extraordinară a costurilor pe tot parcursul anului, indiferent de vreme – în perioada de vară va preveni acumularea de căldură în exces, în timp ce iarna va reduce pierderile de căldură. BluEvolution 92 cu unitatea sa de geam cvadruplu este un campion de neegalat în ceea ce privește eficiența energetică, izolarea termică și fonică.

Poti vedea profilul bluEvolution 92 aici.

Toata gama de ferestre Salamander

Oferta termopane Salamander