Termopanele au o durată medie de viață de circa 25 de ani, eficiența și caracteristicile acestora scăzând odată cu trecerea timpului și expunerea lor la factorii climatici. Pentru a menține termopanele la o capacitate maximă de funcționare recomandăm revizii periodice executate de către firme specializate, astfel veți beneficia din plin de ferestre ”sănătoase”.

Nu trebuie să așteptați până când ușa sau fereastra se va defecta. Datorită funcționării necorespunzătoare a unei componente, aceasta se va uza mult mai rapid și va trebui înlocuită sau chiar mai rău, va reușii să strice și alte componente, astfel încât sunteți nevoit să scoateți mult mai mulți bani din buzunar decât v-ar fi costat o revizie.

Pentru a preveni defectarea anumitor componente, din când în trebuie efectuată o revizie a tuturor ușilor și ferestrelor de termopan.

Două dintre componentele ce necesită mare atenție sunt chederul si garniturile ferestrelor și ușilor de termopan. Acestea sun construite dintr-un cauciuc special cu o eficiență fonică și termică mare, dar care din păcate are o durată de viață limitata în timp.

Dacă nu aplicăm tratamente special cauciucul devine mult mai rigid, slăbind izolația ferestrelor sau a ușilor, ceea ce va permite intrarea apei și a curenților de aer. Garniturile și chederele trebuie unse periodic cu uleiuri special ce mențin elasticitatea și previn îmbătrânirea înainte de termen.

Call Now ButtonSună: 0720 574 144